De Mascha planner in review!

Mascha planner

In het andere blog bericht heb je al kunnen lezen dat ik een echte plan dwaas ben. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken en daarop precies te vermelden wat ik die dag, week of maand wil doen. Op deze manier houd ik mijn werkzaamheden overzichtelijk en weet ik precies hoeveel tijd ik over heb voor de leuke dingen. Naast de Paper time werkplanner heb ik ook een lange tijd gebruik gemaakt van de Mascha Planner. Deze planner ontworpen door blogger Mascha Feoktistova mist niets, is enorm overzichtelijk en is dus een echte must have voor de plan freak zoals ik.

De Mascha planner

Zoals ik al vertelde is de Mascha planner ontworpen door blogger Mascha Feoktistova. Mascha is al jaren de beautyqueen op het gebied van bloggen en vloggen in Nederland. Mascha mag haarzelf een van de pionieren van het vak noemen. Niet helemaal verwonderlijk dus dat dit multitalent ook is begonnen met het ontwikkelen van eigen merchandise, waaronder dus ook een planner.

Mascha planner

De planner komt met een notitie boekje welke je kan gebruiken voor extra notitie ruimte, een stickervel welke je kan gebruiken om de kaft te pimpen en wat kaartjes met leuke teksten welke je zelf kan houden of aan iemand kan geven.

How to organize

De Mascha planner is ontzettend makkelijk in gebruik en spreekt eigenlijk helemaal voor zich. Je kan vooraf de maand plannen en vervolgens ook elke week op zichzelf. De weken zijn net als bij de Paper time werkplanner niet aan een datum gebonden dus je kan elke week afzonderlijk plannen.

De maandMascha plannerPer maand kan je heel kort kleine notities maken. Is er bijvoorbeeld iemand jarig of heb je een belangrijk tentamen of vergadering. Deze korte notities welke je absoluut niet wilt vergeten kun je in dit gedeelte van de planner noteren. Op deze manier heb je dus altijd een heel mooi overzicht.

De week

Mascha planner

De week is opgedeeld in 3 stukjes. Persoonlijk gebruik ik het bovenst gedeelte voor mijn to do list, het middelste blokje voor afspraken welke met werk te maken hebben en het onderste blokjes met voor school gerelateerde items. De bolletjes welke onder de blokjes staan kun je gebruiken om bij te houden of je voldoende drinkt op een dag. Persoonlijk maak ik daar geen gebruik van maar de mogelijkheid is aanwezig.

Overig

Mascha planner

De Mascha planner komt met veel leuke goodies! Er zitten stickers bij waarmee je de kaft van je planner kan versieren, kaartjes welke je kan opsturen of zelf kan houden en een notitie boekje. In de planner zitten nog meer stickers welke je kan gebruiken bij het versieren van je planner.

Mascha planner

Al met al vind ik de Mascha planner erg leuk én erg fijn in gebruik! Hij is zijn geld absoluut waard en het leuke is, hij is nu ook in het wit uitgebracht. Deze witte variant is voorzien van hele mooi holografische accentjes. Echt een aanrader. Ben jij helemaal om en zou je deze Mascha planner zelf willen hebben kan je hem super makkelijk kopen via bol.com. Met een beetje geluk heb jij hem dan morgen al in huis!

Succes en happy planning!

Xx

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *